Mikrosementti

CimentArt – mikrosementtituotteet ovat merkki laadusta, mutta myös innovatiivisuudesta; tuoteperheestä löytyy muun muassa markkinoiden ensimmäinen täysin käyttövalmis ja vedenkestävä mikrosementti. Tiesitkö, että mikrosementillä on saatavilla monenlaisia viimeistelyjä ja tyylejä, eikä kyseessä ole vain yhdenlainen viimeistelypinnoite? Sopisiko esimerkiksi vedenkestävä kiviefekti -pinnoite kylpyhuoneeseesi?

Mikrosementti on vain muutaman millimetrin paksuinen pinnoitemateriaali, jolla luodaan kauniita, betoninomaisia pintoja niin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin, seinä- ja lattiapintoihin kuin huonekaluihinkin.

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan mikrosementtiä ota suoraan yhteyttä cecilia@decoraredesign.fi, 050 470 3277 tai täytä yhteydenottolomaketta.

 

Decorare Design suosii kestäviä ja ympäristöystävällisiä valintoja.

Mikrosementti on ekologinen valinta jo pitkän käyttöikänsä vuoksi. Lisäksi kaikki CimentArt tuotteet ovat vesiohenteisia, ja kaikki tuotteissa käytetyt mineraalit ja hiekat ovat luonnollisia. Valmistus- ja asennusvaiheessa ei vapaudu ympäristölle haitallisia päästöjä.

Ideologiamme mukaan myös vanhalle huonekalulle kannattaa antaa uusi alku uuden hankkimisen sijaan. Kirpputorilöydöistäkin saa mikrosementtipinnoitteella ainutlaatuisia, upean näyttäviä huonekaluja!

CimentArt on vastuullinen toimija, joka huomioi ympäristön kaikissa tuotannon vaiheissa. Kaikkien tuotteidemme valmistuksessa, pakkauksissa ja etiketeissä noudatetaan EU:n säännöstä EN ISO 9001:2008.

Lue lisää tuotteistamme maahantuojamme verkkosivuilla www.mikroart.fi, ja ota rohkeasti yhteyttä! Me autamme etsimään oikean ratkaisun juuri sinun tarpeeseesi, olitpa sitten kokenut ammattiasentaja, tilaat meiltä valmiiksi asennetun kokonaisuuden kotiisi tai haluat toteuttaa remonttisi mikrosementillä itse.