Frenchic paint

 

 

 

 

 

Briteissä ja USA:ssa nopeasti ilmiöksi noussut kalkkimaali/chalk paint sarja Frenchic Paint on nyt Suomessa!

Tilaa verkkokaupastamme suoraan kotiin tai tule toimistolle ostoksille! Voit myös tilata verkkokaupasta ja sopia erikseen noudosta toimistolta.

Huippulaatuinen ja todella helppokäyttöinen kalkki- ja mineraalimaali. Kaikki ainesosat on lueteltu purkin kyljessä, eikä tuote sisällä mitään piilotettuja yhdisteitä. Original Chalk Paint on  ympäristöystävällisesti valmistettu, myrkytön sekä täysin hajuton. Sitä ei tarvitse sekoittaa, ravistaa tai ohentaa vedellä!

Maalit ovat turvallisia, monikäyttöisiä ja niillä saat helposti kestävän & kauniin pinnan. Voit käyttää sivellintä, telaa tai ruiskua maalaamiseen. Lisää tuotteista, www.frenchicpaint.fi

Sarjan suosittuja tuotteita ovat mm:

Lazy Range – maali, jossa on vaha jo samassa! Saat maalatusta pinnasta kestävän yhdellä käsittelykerralla. Sisämaali, josta on 15 upeaa sävyä. Tätä maalia ei tarvitse suojata perinteisten kalkkimaalien tavoin, vaan pinnasta tulee kulutuksen kestävä ja pyyhittävä sellaisenaan. Halutessasi voit käyttää värillisiä vahoja luomaan patinaa. Tätä maalia ei suositella ohennettavaksi, etteivät vahaominaisuudet heikenny. Lazy Range-maalit kovettuvat kuivuttuaan vielä muutaman viikon ja pinnasta tulee kestävä. Sisäkäyttöön. Jos haluat sekoittaa oman sävysi, sekoita vain saman sarjan sävyjä keskenään, silloin maalin vaha- ja suojaominaisuudet eivät heikenny. Käy myös ohentamattomina ruiskumaalaukseen.

Al Fresco – säänkestävä ulkomaali piha- ja parvekekalusteillesi -maali jota voit käyttää huoletta myös sisätiloissa. Maalaa vähintään kaksi kerrosta, ja saat pinnasta kosteuden kestävän. Öljyttyjä kalusteita ei voi kalkkimaalilla maalata. Tätä maalia ei suositella ohennettavaksi, etteivät suojaominaisuudet heikenny. Jos maalaat metallia, käytä ensin pinnalla Finishing Coat -Viimeistelypinnotetta estämään ruosteen tuleminen maalin läpi. Al Fresco kovettuu kuivuttuaan vielä muutaman viikon ja pinnasta tulee kestävä. Jos haluat sekoittaa oman sävysi, sekoita vain saman sarjan sävyjä keskenään, silloin maalin vaha- ja suojaominaisuudet eivät heikenny. Käy myös ohentamattomina ruiskumaalaukseen.

Finishing Coat – monipuolinen tekevän ihmisen luottotuote! Viimeistelypinnoitte suojaa maalatun pinnan ja antaa kosteuden kestävyyttä. Finishing Coat ei kulu, kuten vahat, joten se on ihanteellinen pöydän pintaan, tai tuolien istuimiin. Voi käyttää myös primerina antamassa lisätartuntaa maalin alle. Huipputuote askarteluihin ja tuunauksiin, siirtokuviin, nukkekotiaskarteluun, kortti ja degoupage-askarteluun ym. Voit lisätä Viimeistelypinnotetta useita kerroksia, niin saat kestävän pinnan. Suojaa maalautun pinnan parhaimmillaan paikoissa, joissa voi olla roiskevesiä. Finishing Coat kuivuu kirkkaaksi ja sen voit levittää siveltimellä tai sienellä.

Officialstockist