Frenchic paint

 

 

 

 

 

Briteissä ja USA:ssa nopeasti ilmiöksi noussut kalkkimaali/chalk paint sarja Frenchic Paint on nyt Suomessa!

Tilaa verkkokaupastamme suoraan kotiin tai tule toimistolle ostoksille!

Huippulaatuinen ja todella helppokäyttöinen kalkki- ja mineraalimaali /chalk and mineral paint on saatavana 45 upeassa värisävyssä. Niistä viidessätoista on myös erityinen vahaominaisuus.

Kaikki ainesosat on lueteltu purkin kyljessä, eikä tuote sisällä mitään piilotettuja yhdisteitä. Original Chalk Paint on  ympäristöystävällisesti valmistettu, myrkytön sekä täysin hajuton. Sitä ei tarvitse sekoittaa, ravistaa tai ohentaa vedellä! Lazy Range ja Al Fresco -maalit käyvät ohentamattomina myös ruiskumaalaukseen.

Maalit ovat turvallisia, monikäyttöisiä ja niillä saat helposti kestävän & kauniin pinnan. Voit käyttää sivellintä, telaa tai ruiskua maalaamiseen.

Yrityksen perustaja Pam Gruhnin intohimo vanhojen huonekalujen uudelleen elävöittämistä kohtaan on inspiroinut hänet luomaan kestävän, mutta ympäristöystävällisen maalin.

Sarjan suosittuja tuotteita ovat mm:

Lazy Range – maali, jossa on vaha jo samassa! Saat maalatusta pinnasta kestävän yhdellä käsittelykerralla. Sisämaali, josta on 15 upeaa sävyä. Tätä maalia ei tarvitse suojata perinteisten kalkkimaalien tavoin, vaan pinnasta tulee kulutuksen kestävä ja pyyhittävä sellaisenaan. Halutessasi voit käyttää värillisiä vahoja luomaan patinaa. Tätä maalia ei suositella ohennettavaksi, etteivät vahaominaisuudet heikenny. Lazy Range-maalit kovettuvat kuivuttuaan vielä muutaman viikon ja pinnasta tulee kestävä. Sisäkäyttöön. Jos haluat sekoittaa oman sävysi, sekoita vain saman sarjan sävyjä keskenään, silloin maalin vaha- ja suojaominaisuudet eivät heikenny.

Al Fresco – säänkestävä ulkomaali piha- ja parvekekalusteillesi -maali jota voit käyttää huoletta myös sisätiloissa. Maalaa vähintään kaksi kerrosta, ja saat pinnasta kosteuden kestävän. Öljyttyjä kalusteita ei voi kalkkimaalilla maalata. Tätä maalia ei suositella ohennettavaksi, etteivät suojaominaisuudet heikenny. Jos maalaat metallia, käytä ensin pinnalla Finishing Coat -Viimeistelypinnotetta estämään ruosteen tuleminen maalin läpi. Al Fresco kovettuu kuivuttuaan vielä muutaman viikon ja pinnasta tulee kestävä. Jos haluat sekoittaa oman sävysi, sekoita vain saman sarjan sävyjä keskenään, silloin maalin vaha- ja suojaominaisuudet eivät heikenny.

Finishing Coat – monipuolinen tekevän ihmisen luottotuote! Viimeistelypinnoitte suojaa maalatun pinnan ja antaa kosteuden kestävyyttä. Finishing Coat ei kulu, kuten vahat, joten se on ihanteellinen pöydän pintaan, tai tuolien istuimiin. Voi käyttää myös primerina antamassa lisätartuntaa maalin alle. Huipputuote askarteluihin ja tuunauksiin, siirtokuviin, nukkekotiaskarteluun, kortti ja degoupage-askarteluun ym. Voit lisätä Viimeistelypinnotetta useita kerroksia, niin saat kestävän pinnan. Suojaa maalautun pinnan parhaimmillaan paikoissa, joissa voi olla roiskevesiä. Finishing Coat kuivuu kirkkaaksi ja sen voit levittää siveltimellä tai sienellä.

Officialstockist