Viimeistelyt (Frenchic Finishing Coat)

Viimeistelyt (Frenchic Finishing Coat)

Viimeistelyt (Frenchic Finishing Coat)

18,00 

Poista

Kuvaus

Frenchic Finishing Coat on liuotinaine-vapaa ja myrkytön – tekevän sisustusmaalarin monipuolinen luottotuote. Kuivuu kirkkaaksi ja kestäväksi pinnaksi nopeasti – vaihda myrkylliset pinnoitteesi Frenchic Paintin Viimeistelypinnoitteeseen – kokeile ja ihastut! Saat kosteudelta suojaavan, pyyhittävän ja helppohoitoisen pinnan tuunauskohteisiisi. Monikäyttöinen viimestelypinnote on käytännöllinen lisä kaikkeen tuunaamiseen

Finishing Coatia voit lisätä useita kerroksia, jolloin saat erinomaisen kestävyyden maalipinnan suojaamiseen, esimerkiksi kylpyhuoneessa tai keittiössä. Finishing Coat suojaa roiskeilta ja antaa pyyhittävän ja kosteudenkestävän pinnan. Nestemäinen Finishing Coat on helppo levittää ja se kuivuu nopeasti, valmistettu ilman kemiallisia liuottimia. Viimeistelypinnotteella suojaat koristemaalauksesi, sabloonatyöt sekä siirtokuvat. Täydellinen luottotuote askartelijalle ja sisustusmaalarille! Monikäyttöinen Finishing Coat käy primerina maalin alle, lisäämään tartuntaa ja viimeistelee maalatun pinnan antaen silkinhimmeän kiillon ja hoidettavuuden. Pinta voidaan käsitellä tarvittaessa useaan kertaan, jolloin kestävyys lisääntyy. Voidaan käyttää myös lastenhuoneissa (EN71:3-sertifikaatti).Oiva pari FrenSheen Metallikorostusvärin kanssa tai Deqoupage -työskentelyyn. Tällä tuotteella teet itse kestävät metallimaalit FrenSheen -jauheista Valitse vihreä, hopea, kulta, pronssi tai kupari! Jauheita voit myös sekoittaa: Kulta + hopea = ruusukulta!

 

Frenchic Finishing Coat tillverkas utan kemiska lösningsmedel av icke-giftiga material, på ett sätt som är ekologiskt gynnsamt och hindrar vattenförorening. Tack vare dess sammansättning är den i princip helt ofarlig för människan och miljön. Den har också genomgått omfattande tester för att säkerställa att den är barnsäker (EN 71:3).

Den är idealisk för att skydda dina möbler och områden som kommer i kontakt med vattenstänk, som badrum och kök.

Finishing Coat gifter sig oerhört bra med Frensheen.