Sisustustyöt ja suunnittelu

Olen nuoresta asti ollut todella kiinnostunut kodin sisustamisesta eri muodoissa, erityisesti maalaaminen ja tapetointi on itselleni erittäin antoisaa työtä. Nautin kun saan tehdä työtä käsilläni ja kun työn tuloksen näkee heti.

Ennen yritykseni perustamista olen tietoisesti hakeutunut sellaisiin työtehtäviin, jotka ruokkisivat palavaa intohimoani kodin sisustamista kohtaan. Työtehtäväni ovat olleet hyvin asiakaslähtöisiä. Hyvä asiakaspalvelu on minulle tärkeää ja haluan ilahduttaa muita työlläni. Aikaisemmin olen muun muassa toiminut huonekalualalla sekä keittiökalustesuunnittelijana. Nykyään edustan ylpeänä Honkarakenne Oyj:ta Pohjanmaan alueella valtuutettuna Honka-myyjänä.

Syyskuussa 2018  ryhdyin myös yhteistyöhön suomalaisen MikroArt Oy:n kanssa  ja aloitin heidän maahantuoman CimentArt mikrosementin jälleenmyyjänä. Olen itse myös koulutettu CimentArt mikrosementin asentaja.

Vuoden 2019 uutuustuote valikoimassamme on Suomessa aivan uusi Frenchic paint kalkkimaalisarja – ympäristöystävällisesti valmistettu, turvallinen ja tutkittu kalkki- ja mineraalimaali, joka on valmistettu nimenomaan huonekalumaalaukseen. Voit tilata sen verkkokaupasta tai tulla käymään toimistollani!

Lue lisää Tuotteet-sivulta!