Etusivu

Palvelut

Ota yhteyttä

Decorare Design palvelut

Unelmat toteutettaviksi suunnitelmiksi

Luomme eloon asiakkaan omaa unelmaa. Unelmaa, jonka luomiseen tarvitsee nähdä ja kuulla myös asioita, joita ei sanota ääneen. Asiakaslähtöisyys ei tarkoita vain asiakkaan toiveiden kuuntelemista ja niiden toteuttamista, vaan myös palavaa intohimoa sekä lämmintä sydäntä. Tutustu, kuinka voimme auttaa sinua toteuttamaan unelmaasi!

Honka hirsitalot

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Väsymätön kiinnostuksemme hirsirakentamista kohtaan on tuonut meille tietotaitoa visioida toiveistasi toteutettavia suunnitelmia.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu on muutakin kuin piirtämistä ja värien sekä materiaalien yhdistelemistä. Se on ensisijaisesti asiakkaan kohtaamista ja tarkkaa kuuntelemista. Meiltä saat selkeät ja helposti ymmärrettävät suunnitelmat ja materiaaliluettelot käyttöösi. Mikäli tarvetta, itse sisustuksen toteutus onnistuu myös meidän yhteistyökumppaneiden kautta.

Kiintokalusteet

Suunnittelemme kiintokalustekokonaisuuksia kodin eri tiloihin ja välitämme AKA-kalusteen kiintokalusteita. Kotimaiset AKA-kalusteen kiintokalusteet ovat laadukkaita ja edullisia. Toimistollamme voit tutustua mallikeittiöihin ja muihin kiintokalustekokonaisuuksiin. (Tulossa!)

Askeleita kohti unelmien kotia

Aloitetaan tapaamisella, joko etänä tai kohteessa – kartoitetaan miten voisimme olla avuksi ja laaditaan tarjous suunnittelulle. Kun tarjous on hyväksytty ja asiat sovittuna meidän yhteinen matka ja suunnittelutyö voi alkaa. Ole rohkeasti yhteydessä, kuulen mielelläni mitä ajatuksia sinulla on!